Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 40 oz chicken breasts (bone-in), skinless
- 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra, to season, to taste
- 12 oz marinated artichoke hearts, drained and halved
-
4
oz pitted Kalamata olives, drained
lub 4 oz pitted green olives, drained - 5 garlic cloves
- 10 sprigs fresh dill fronds, leaves only, to taste
- 4 oz red bell peppers, stem and seeds removed, quartered
- 4 oz red onions, quartered
-
1
tbsp dried oregano
lub 5 sprigs fresh oregano - 12 oz heirloom tomatoes, quartered
- 3 dried bay leaves
- 1 lemon, halved
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 592 mg
Alternatywne przepisy
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Chicken Fajita Soup
50 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 dk
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Greek Rice
1sa 20 dk
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Curried Chicken and Apple Salad
30min
Turkey Taco Bowl
1h
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1sa 5 dk