Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 blanc d'œuf
- 4 c. à café de curry en poudre
- ½ c. à café de paprika fumé, moulu
- 2 c. à soupe de sucre roux
- 2 c. à café de sel
- 3 - 4 traits de sauce au piment, type Tabasco®
- 400 g de noix de cajou
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 1279 kJ / 306 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Chocolat blanc, amandes et noix de coco
40min
Petits roulés au parmesan et au persil
1sa 10 dk
ATELIER menu 2
1h
L'aventure Vorwerk
5min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Curd de clémentine
30min
Amandes sucrées à la cannelle
25min
Röstis de légumes racines
50min
Biscuits aux herbes et au parmesan
1 Std. 35 Min
Biscuits salés au paprika et sésame
40min
Toffees aux amandes
1 Std. 45 Min
Houmous aux tomates séchées
10min