Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di cavolo cappuccio, tagliato in quarti o in ottavi senza gambo
- ½ cucchiaino di sale
Condimento
- 100 g di scalogni, tagliati a metà
-
50
g di aceto alla frutta
lub 50 g di aceto di vino rosso - 60 g di olio vegetale
- ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 3 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 802 kJ / 191 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 505 mg
Alternatywne przepisy
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 Min
Insalata di carote grattugiate (TM6)
10 min
Frittata con il Egg poacher
Brak ocen
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1h 40min
Gelato veloce alla frutta
10 min
Strudel di cavolo rosso
Brak ocen
Uova in camicia con il Egg poacher
15 Min
Base per pizza
49 godz. 30 min
Coleslaw con Affettatutto Bimby®
15 Min
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1 godz. 15 min
Pane a torciglione veloce
40 min
Patate arrosto aromatizzate
1 godz.