![Porro insaporito (80 g) Porro insaporito (80 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff343300-cd99-4c11-b82a-63fbca22b56a/Derivates/16597dc0-8759-432b-be10-0c0b6ea933ac.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di porro, solo la parte bianca, a rondelle (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 574 kJ / 137.2 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 16 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle insaporite (300 g)
20 Min
Pere insaporite (400 g)
15 Min
Porro insaporito (200 g)
20 Min
Carote insaporite (100 g)
10min
Carote insaporite (200 g)
20 Min
Mele insaporite (400 g)
15 Min
Carote insaporite (400 g)
20 Min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 Min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 Min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 Min
Verdure miste insaporite
30 Min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 Min