Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de aceite de oliva
- 170 g de cebolla en octavos
- 130 - 150 g de zanahorias en rodajas de 1-2 cm
- 70 - 90 g de apio en rodajas de 0.5-1 cm
- 100 g de patata en trozos de 2 cm
- 150 g de kale (solo las hojas), en trozos
- 1000 g de caldo de verduras
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de nata
- 30 - 50 g de picatostes
- 4 cucharadas de pipas de calabaza
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 928 kJ / 222 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 539.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 min
Sopa de coliflor con pollo
40 min
Crema de coliflor, jengibre y cúrcuma
45 min
Puré de coliflor trufado
25 min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1 Std.
Crema San Germán
40 min
Crema de guisantes a la menta
20 Min
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1 Std.
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 min
Crema de calabaza y jengibre con anacardos
35 Min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 Min
Hummus de coliflor rehogada con champiñones y beicon
30 min