Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de cebolla en trozos
- 60 g de zanahoria en trozos de 3 cm
- 100 g de puerro en trozos de 3 cm
- 100 g de apio nabo en trozos de 3 cm
- 100 g de cecina en tiras de 2 cm
- 30 g de mantequilla
- 80 g de cebada perlada
- 900 g de agua
- 2 pastillas de caldo de verduras
- 100 g de nata
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1137 kJ / 273 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de coliflor con pollo
40 min
Sopa de verduras variadas con pasta
45 min
Sopa vegetariana con legumbres
40 min
Sopa de repollo
45 min
Sopa de trigo y verduras
45 min
Sopa danesa de carne
30 min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1u. 50min
Sopa italiana de verduras y pasta
40 min
Sopa de pavo y repollo
40 min
Ensaladilla peruana con remolacha
2h 30 min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1h
Guiso de verduras italiano
40 min