Urządzenia i Akcesoria
Champignon-Terrine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 Portionen
Składniki
-
weiße Champignons, frisch klein, in Scheiben (5 mm)300 g
-
Eier3
-
Vollkorn-Toast (ca. 4 Scheiben), in großen Stücken100 g
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Sonnenblumenöl30 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Pizzagewürz (optional)¼ TL
-
Thymian abgezupft1 Stängel
-
Kurkuma, gemahlen (opcjonalnie)½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
6 g
Kalorie
624 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zwiebelsoufflé
1 godz.
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1 godz. 20 min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35 min
Makrelen-Tapenade
10 min
Bohnenpüree
10 min
Pilzfrikadellen
25 min
Erbsen-Zucchini-Küchlein
1 godz.
Melanzanicreme
1 godz. 20 min
Paradeiskraut
35 min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 godz. 30 min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min