Urządzenia i Akcesoria
Champignon-Terrine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 Portionen
Składniki
-
weiße Champignons, frisch klein, in Scheiben (5 mm)300 g
-
Eier3
-
Vollkorn-Toast (ca. 4 Scheiben), in großen Stücken100 g
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Sonnenblumenöl30 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Pizzagewürz (optional)¼ TL
-
Thymian abgezupft1 Stängel
-
Kurkuma, gemahlen (opcjonalnie)½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
6 g
Kalorie
624 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Russischer Rote-Bete-Salat
1 godz. 10 min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Sauerkraut-Schnecken
1 godz. 45 min
Schwammerlantipasti
1 godz. 10 min
Linsenpastete
6 godz. 20 min
Hanfsamen-Sauerkraut Cracker
1 godz.
Porreewähe
1 godz. 15 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Sizilianische Brotsuppe
30 min
Auberginenpüree
30 min
Pilzfrikadellen
25 min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 godz. 30 min