Urządzenia i Akcesoria
Butter Board with Spinach Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
20 portions
Składniki
-
whipping creamdouble cream at room temperature (see tip)500 g
-
milk20 g
-
pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
roasted, unsalted cashew nuts40 g
-
fresh spinach leaves plus extra for garnishing90 g
-
garlic clove½
-
extra virgin olive oil60 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Parma ham10 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
332 mg
Białko
5 g
Kalorie
766.1 kJ /
183.1 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grated Potato Pancakes
35 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Queso Fundido with Chorizo
45 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Butter
5 min
Tzatziki
20 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 godz. 50 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min