Urządzenia i Akcesoria
Roasted Chickpeas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
tinned chickpeas rinsed, drained then patted dry (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
vegetable oil10 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
garam masala½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried chilli flakes to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
361.4 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
426 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Asian Chopped Salad
20 min
Beetroot Salad
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Carrot and Chickpea Spread
15 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Simple Granola
25 min
Best Basic Houmous
5 min