Urządzenia i Akcesoria
Indonesian Vegetable Spring Roll
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
14 pieces
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
626 mg
Białko
27 g
Kalorie
1637 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto Cheesecake
Brak ocen
Beef buns
50 min
Teochew Braised Mixed Platter
Brak ocen
Singapore Chilli Crab
50 min
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30 min
Wonton soup (pork)
45 min
Red bean ice cream
29 godz. 50 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Butter Cake
1 godz.