Urządzenia i Akcesoria
Indonesian Vegetable Spring Roll
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
14 pieces
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
626 mg
Białko
27 g
Kalorie
1637 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam Pongteh
30 min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 min
Pandan Sponge Cake
1 godz.
KL Hokkien Noodles
35 min
Brownie Brittle
40 min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Brak ocen
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Pork Balls
20 min
Sesame Chicken Mee Sua
40 min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 min
Yam Rice
45 min