Urządzenia i Akcesoria
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
potatoes (see tip), peeled, quartered (approx. 5 cm)1000 g
-
vegetable oil4 Tbsp
-
coarse sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
garlic cloves lightly crushed, to taste5 - 6
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
14 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
892.4 kJ /
213.3 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham, Egg and Chips
30 min
Steamed Peas and Sweetcorn
15 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Steamed Corn on the Cob
25 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Egg Fried Rice
35 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Dauphinoise Potatoes
50 min