Urządzenia i Akcesoria
Potatoes and green beans with parsley pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)20 g
-
pine nuts1 tbsp
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt½ tsp
-
water400 g
-
potatoes (approx. 6), peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
fresh green beans trimmed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
284.7 mg
Białko
6 g
Kalorie
885.7 kJ /
210.8 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon and spring onion potato salad
1 godz. 5 min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 godz. 30 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Sautéed zucchini (300 g)
15 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sardines in parcels with green bean salad
1 godz.
Green beans with tomato and parsley
55 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Avocado and goats cheese smash
5 min
Avo and egg spread
35 min