Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chinese Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
spring onion trimmed and cut into thirds1
-
long red chili destemmed, cut in half, deseeded if preferred1
-
fresh ginger peeled¼ inch
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
tamari sauce gluten free (see Tip)2 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water35 oz
-
broccoli broken into florets9 oz
-
pak choy cut into quarters lengthways5 oz
-
sugar snap peas cut into halves5 oz
-
crispy fried shallots to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
587.8 kJ /
140 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Deli Macaroni Salad
1 Std. 45 Min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 Min
Mac and Cheese (TM7)
20 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Spanish Rice
30 Min
Steamed Rice
25 Min
Brown Sugar Baked Beans
45 Min
Baked Chili Beans
50 Min
Chunky Guacamole
10 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min