Urządzenia i Akcesoria
Tamagoyaki (frittata giapponese)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
4 uova
-
10 g di salsa di soia
-
60 g di dashi in polvere
-
5 g di mirin
-
5 g zucchero
-
olio di semi di girasole
-
daikon grattugiato, a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
268.1 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
299.8 kJ /
71.5 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tacos de camarones
1 godz. 30 min
Curry di gamberi con riso basmati (Bimby Friend)
35 min
Ramen giapponese
1 godz. 40 min
Chicken Ramen
14 godz. 40 min
Ramen
14 godz. 30 min
Pollo in salsa di sesamo, riso e verdure
40 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 godz.
Polpette di pollo giapponesi
50 min
Baozi brasati
1 godz. 30 min
Zuppa di cavolini e pollo al curry con panini
45 min
Purè di patate e chorizo
50 min
Onigiri
1 godz.