Urządzenia i Akcesoria
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
olio di oliva q.b.
-
2 melanzane (circa 250 g l'una)
-
4 cucchiai di miso
-
20 g di mirin
-
15 g zucchero
-
20 g di sake
-
160 g di acqua
-
1 cucchiaino di semi di sesamo tostati
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3 g
Kalorie
735 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Giappone
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zuppa di uova e tofu
55 min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 godz. 5 min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Injera (Pane etiope)
48 godz. 25 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 godz. 50 min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 godz. 30 min
Riso Kashmiri
30 min
Taccole speziate all'asiatica
30 min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Lenticchie all'indiana
35 min