![Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4ec27e320a594d5a4af403604165f0ea/Derivates/931bb0fc3f824b208e0d7245337b8878c7e67337.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
140
g di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
lub 140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati - 280 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di rucola
- 150 g di bresaola
- 100 g di Grana Padano in scaglie
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 11939 kJ / 2853 kcal
- Białko
- 145.6 g
- Węglowodany
- 400.5 g
- Tłuszcz
- 87.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 15 g
- Sód
- 7186.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata salata multicolore
1 Std.
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30min
Focaccine ricotta e uva
40 Min
Focaccia a bastone
5h
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Polpettone di pollo e zucca farcito
1h 30min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Crostata salata tricolore
1h 30min
Focaccia barese TM6
4h