Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
TM6 TM5

Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

4.5 (127 ocen)

Składniki

  • 140 g di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
    lub 140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati
  • 280 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina manitoba
  • 300 g di farina tipo 00
  • 10 g di sale
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di rucola
  • 150 g di bresaola
  • 100 g di Grana Padano in scaglie

Wartości odżywcze
na 4 porzioni
Kalorie
11939 kJ / 2853 kcal
Białko
145.6 g
Węglowodany
400.5 g
Tłuszcz
87.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
15 g
Sód
7186.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy