Cipolle piccanti insaporite

Cipolle piccanti insaporite

4.7 56 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle dorate a fette (0.5 cm)
  • 1 - 2 peperoncini piccanti freschi (20 g circa), a rondelle

Wartości odżywcze na 200 g

Kalorie 247 kcal / 1037 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...