Insalata riso venere, salmone e fragole

Insalata riso venere, salmone e fragole

3.0 21 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Marinare il salmone
  • limone, preferibilmente biologico
    1
  • arancia, preferibilmente biologica
    1
  • di filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische
    200 g
    200 g di filetti di salmone congelati, senza pelle, decongelati
  • di sale
    2 - 4 pizzichi
  • di zucchero di canna
    1 cucchiaino
Riso
  • di acqua
    700 g
  • di riso Venere
    320 g
  • di fragole
    160 g
  • di rucola
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di semi di sesamo tostati
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 445 kcal / 1862 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...