Urządzenia i Akcesoria
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Kerbel abgezupft10 g
-
Petersilie abgezupft10 g
-
rote Zwiebel halbiert60 g
-
durchwachsener Speck, geräuchert in kleinen Würfeln200 g
-
Sahne100 g
-
Apfelessig30 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
300 mg
Białko
5 g
Kalorie
638 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2023
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Feldsalatpesto
5 min
Eier-Schicht-Salat
40 min
XXL Kartoffelrösti mit Pilzen
1 godz. 30 min
Kartoffel-Sahne-Gratin-Türmchen
12 godz.
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35 min
Möhrensalat
10 min
Heringsstipp mit Sous-vide-Kartoffeln
1 godz.
Rahm-Sauerkraut mit Chorizo
1 godz. 10 min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50 min
Paprika-Käse-Salat
40 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 godz.