Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Kerbel, abgezupft
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 60 g rote Zwiebel, halbiert
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert, in kleinen Würfeln
- 100 g Sahne
- 30 g Apfelessig
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 638 kJ / 152 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 300 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kartoffelcremesuppe
35min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1h 15min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50min
Baguette Hawaii
30min
Spargelschnitten mit Champignonrahm
55min
Kräuter-Vinaigrette
10min
Speckwaffeln mit Kräuterbutter
45min
Spargelpasta in Bacon-Sahne-Sauce
30min
Paprika-Käse-Salat
40min
Rheinischer Sauerbraten
51 Std.
Rotkohl
1h