Schweinebäckchen-Ragout

4.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
5 Portionen

Składniki

  • Schweinebäckchen in Würfeln (3 cm)
    800 g
  • Öl
    50 g
  • Rotwein, trocken
    600 g
    600 g roter Portwein
  • Zwiebeln geachtelt
    140 g
  • Suppengemüse in Stücken (4 cm)
    200 g
  • Cognac
    30 g
  • Wild-Gewürz
    2 TL
  • Salz
    5 - 10 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Sojasauce
    10 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Wasser
    70 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Frühlingszwiebeln (opcjonalnie) in feinen Ringen
    25 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1017 mg
Białko 33.4 g
Kalorie 2275.3 kJ / 543.8 kcal
Tłuszcz 30.4 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...