Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip

Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip

4.1 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 Portionen

Składniki

Avocado-Dip
  • Limettensaft
    20 g
  • Avocado reif, in Stücken
    200 g
  • körniger Frischkäse
    100 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    25 g
  • Meersalz
    ½ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    1 Prise
  • Pfeffer
    2 Prisen
Pulled-BBQ-Pilze und Fertigstellung
  • Wasser
    200 g
  • Austernpilze, frisch in Streifen
    600 g
  • Öl
    40 g
  • Barbecue-Sauce (z. B. von Löwensenf®)
    150 g
  • Zuckerrübensirup
    50 g
  • Apfelessig
    50 g
  • Knoblauch, granuliert (opcjonalnie)
    1 TL
  • Salz
    ½ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 2043 mg
Białko 18 g
Kalorie 2762 kJ / 660 kcal
Tłuszcz 39 g
Błonnik 10.8 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...