Lasagna di pesce e piselli

Lasagna di pesce e piselli

5.0 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porzioni

Składniki

Ripieno
  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di zucchine a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di piselli surgelati
  • 200 g di acqua
  • 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • ½ cucchiaino sale
Besciamella
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di farina tipo 00
  • 500 g di latte
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 200 g di tonno fresco pulito, a cubetti
  • 10 fogli di pasta secca tipo lasagne

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 396.4 kcal / 1658.5 kJ
Białko 20.7 g
Tłuszcz 13.4 g
Węglowodany 47.6 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 524.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...