Urządzenia i Akcesoria
Banana bread (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 slices
Składniki
-
extra virgin olive oil lightly flavoured, to grease
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces (see Tip)460 g
-
soy milk125 g
-
silken tofu200 g
-
pure maple syrup125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
apple juice sparkling60 g
-
white spelt flour300 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
almond meal60 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
walnuts roughly chopped55 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 slices
Sód
1810 mg
Białko
119 g
Kalorie
18830 kJ /
4500 kcal
Tłuszcz
223 g
Błonnik
69 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Węglowodany
481 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut balls
20 min
Protein Boosted Acai Smoothie
10 min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10 min
Coconut and maca hot chocolate
24 godz. 15 min
Milk chocolate hazelnut spread
15 min
Ube ice cream
12 godz. 10 min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10 min
Beauty booster smoothie
5 min
Strawberry protein milkshake
10 min
High protein peanut banana shake
5 min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 min