Urządzenia i Akcesoria
Banana bread (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 slices
Składniki
-
extra virgin olive oil lightly flavoured, to grease
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces (see Tip)460 g
-
soy milk125 g
-
silken tofu200 g
-
pure maple syrup125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
apple juice sparkling60 g
-
white spelt flour300 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
almond meal60 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
walnuts roughly chopped55 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 slices
Sód
1810 mg
Białko
119 g
Kalorie
18830 kJ /
4500 kcal
Tłuszcz
223 g
Błonnik
69 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Węglowodany
481 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
50 min
Durian Snowskin Mooncake
Brak ocen
Little mug gingerbread houses
5 godz. 30 min
Date and nut balls
20 min
Vegan bolognese
50 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Melon and cucumber sour mocktail
15 min
Fruit Ice Cream
5 min
Pistachio Butter
15 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Apple and whole banana loaf
1 godz. 10 min