Urządzenia i Akcesoria
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Honeycomb butter
-
honeycomb (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
chilled water500 g
-
honey2 tbsp
Ricotta and banana pancakes
-
unsalted butter plus extra for frying75 g
-
caster sugar40 g
-
baking powder3 tsp
-
eggs2
-
plain flour300 g
-
full cream milk500 - 570 g
-
ripe bananas thinly sliced450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1133.6 mg
Białko
25.9 g
Kalorie
4648.2 kJ /
1106.7 kcal
Tłuszcz
64.4 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
40.6 g
Węglowodany
108.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Better-for-you banana pancakes
30 min
Freckle cake
26 godz. 40 min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 godz. 25 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min
Café-style banana bread
1 godz. 45 min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25 godz. 15 min
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 min
Pumpkin pancakes
1 godz. 35 min
Coconut quinoa with sticky mango
30 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20 min
Pumpkin loaf
1 godz. 45 min