Urządzenia i Akcesoria
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Honeycomb butter
-
honeycomb (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
chilled water500 g
-
honey2 tbsp
Ricotta and banana pancakes
-
unsalted butter plus extra for frying75 g
-
caster sugar40 g
-
baking powder3 tsp
-
eggs2
-
plain flour300 g
-
full cream milk500 - 570 g
-
ripe bananas thinly sliced450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1133.6 mg
Białko
25.9 g
Kalorie
4648.2 kJ /
1106.7 kcal
Tłuszcz
64.4 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
40.6 g
Węglowodany
108.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttermilk corn cakes
25 min
Orange, raspberry and coconut jellies
2 godz. 30 min
Apple fritters
1 godz.
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Vanilla honey cupcakes
1 godz. 20 min
Spiced chocolate doughnuts
45 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Tapioca fruit cereal
24 godz. 15 min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 godz. 15 min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Basic berry muffins
40 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min