Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marináda
- 80 gramů sójové omáčky
- 50 gramů rýžového vinného octa
- 50 gramů medu
- 100 gramů pomerančového džusu
- 1 čajová lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
- 2 stroužky česneku
- 1 špetka chilli, drceného, sušeného
- 4 čerstvé filety z lososa (cca 400 gramů)
Losos s fazolkami
- 500 gramů vývaru
- 300 gramů rýže
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje, na vymazání
- 4 jarní cibulky (cca 120 gramů)
- 400 gramů zelených fazolových lusků
- 1 špetka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2695 kJ / 643 kcal
- Białko
- 29.25 g
- Węglowodany
- 87.5 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 1.38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min
Rybí guláš s krevetami
45min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20min
Celé kuřátko na pomerančích
1h 25min
Hráškové pesto s ricottou
10min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45min
Marinované krevety
1h 10min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1h
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1h 30min