Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marináda
- 80 gramů sójové omáčky
- 50 gramů rýžového vinného octa
- 50 gramů medu
- 100 gramů pomerančového džusu
- 1 čajová lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
- 2 stroužky česneku
- 1 špetka chilli, drceného, sušeného
- 4 čerstvé filety z lososa (cca 400 gramů)
Losos s fazolkami
- 500 gramů vývaru
- 300 gramů rýže
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje, na vymazání
- 4 jarní cibulky (cca 120 gramů)
- 400 gramů zelených fazolových lusků
- 1 špetka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2695 kJ / 643 kcal
- Białko
- 29.25 g
- Węglowodany
- 87.5 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 1.38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos se zeleninou a kuskusem
40min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2h 5min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 Min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1h 5min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 Std. 20 Min
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35 Min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 Min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1h
Gnocchi s lososem a hráškem
20 min