Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 gramů máty peprné, čerstvé
- 10 gramů čerstvé petrželky (cca 1 svazek)
- 20 gramů česneku
- ¼ čajové lžičky mletého kmínu
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů citrónové šťávy
- 50 gramů olivového oleje
- 500 gramů vody
- 800 gramů brambora, raných, očištěných, na kousky (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min
Restovaná zelenina
10min
Lehce orestované zelené fazolky
25min
Fazole po bretaňsku
35min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45min
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30min
Citrónové kuře s chřestem
40min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1h
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Jogurtový dresink
5min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h