Rolo de seitan recheado com arroz de champanhe

Rolo de seitan recheado com arroz de champanhe

4.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 doses

Składniki

Rolo de seitan
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • alho
    2 dentes de
  • massa de pimentão
    15 g
  • molho de soja
    30 g
  • feijão-encarnado cozido e escorrido
    100 g
  • salsa
    30 g
  • água
    1100 g
  • farinha de glúten
    200 g
  • curgete cortada longitudinalmente
    1 fatia de
  • cenoura cortada longitudinalmente
    1 fatia de
  • talo de aipo
    1
  • manjericão
    10 g
  • queijo da Ilha
    60 g
  • sobras de pão
    40 g
  • ovo
    1
Arroz de champanhe
  • óleo
    30 g
  • dentes de alho
    2
  • chalota
    30 g
  • água
    500 g
  • champanhe
    500 g
    500 g espumante
  • sal
    1 c. chá de
  • açafrão-da-índia
    ½ c. chá de
  • arroz
    350 g
  • noz pecan
    50 g
  • banana desidratada
    50 g
  • cebolinho picado
    1 c. sopa de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 924.8 kcal / 3869.4 kJ
Białko 54.6 g
Tłuszcz 23.8 g
Węglowodany 102.9 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 1371.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...