Baccalà mantecato alla veneziana
TM6 TM5

Baccalà mantecato alla veneziana

3.8 (30 ocen)

Składniki

  • 60 g di olio di semi di arachidi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
  • 500 g di latte intero
  • 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
  • 1 foglia di alloro fresca
  • sale, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1714.5 kJ / 409.8 kcal
Białko
12.4 g
Węglowodany
6.6 g
Tłuszcz
37.4 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
0.1 g
Sód
88.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy