Torta nocciole e cioccolato

Torta nocciole e cioccolato

4.7 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 porzioni

Składniki

  • di nocciole sgusciate
    40 g
  • di cioccolato fondente a pezzi
    180 g
  • di burro + q.b. per ungere
    180 g
  • uova grandi (63-73 g)
    4
  • di zucchero
    150 g
  • di farina tipo 00
    35 g
  • di panna (30-40% di grassi)
    250 g
  • di frutti rossi misti freschi per servire
    300 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 476.3 kcal / 1992.7 kJ
Białko 6.6 g
Tłuszcz 36.8 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 20.5 g
Sód 50.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...