
Urządzenia i Akcesoria
Torta nocciole e cioccolato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 porzioni
Składniki
-
di nocciole sgusciate40 g
-
di cioccolato fondente a pezzi180 g
-
di burro + q.b. per ungere180 g
-
uova grandi (63-73 g)4
-
di zucchero150 g
-
di farina tipo 0035 g
-
di panna (30-40% di grassi)250 g
-
di frutti rossi misti freschi per servire300 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
476.3 kcal /
1992.7 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
36.8 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Sód
50.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cioccolato
11 Przepisów
Włochy
Włochy