Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 200 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di burro + q.b.
- 120 g di ricotta di capra
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 700 g di acqua
- 180 g di Taleggio
- 12 fettine di guanciale di maiale
- 6 pomodorini confit
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2778 kJ / 664 kcal
- Białko
- 43.1 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 49.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1326.9 mg
Alternatywne przepisy
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Flan al cavolo viola
55p
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Flan di carote
50min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Sformatini di fiori di zucca
1h 30min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Sformatini ai carciofi
1h
Tortini di zucca
1h 20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55p