Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di burro
- 500 g di scamone pezzo intero
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Białko
- 109.2 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30 min.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min.
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30 min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2 Std. 50 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30 min.