![Roastbeef Sottovuoto Roastbeef Sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bf6feafe-c9ba-4302-8818-3790db8a4e0c/Derivates/2e5ba159-8f61-4905-8fd0-25a05624ae6a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di burro
- 500 g di scamone pezzo intero
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Białko
- 109.2 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 Std.
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 godz. 10 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 godz. 30 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30 min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30 min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min