Capsicum and sun-dried tomato dip
TM6 TM5

Capsicum and sun-dried tomato dip

4.9 (454 oceny)

Składniki

  • 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 100 g sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained
  • ½ red capsicum, deseeded and cut into quarters
  • 120 g raw unsalted cashews
  • 20 g olive oil
  • 10 g white vinegar

Wartości odżywcze
na 430 g
Kalorie
5211.3 kJ / 1245.5 kcal
Białko
47.6 g
Węglowodany
98.5 g
Tłuszcz
83.5 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Błonnik
17.9 g
Sód
678.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy