Urządzenia i Akcesoria
Portuguese bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 portions
Składniki
-
water550 g
-
baker's flour plus extra to dust720 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sea salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
475.2 mg
Białko
11 g
Kalorie
1366.2 kJ /
326.5 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange sponge cake
1 godz.
"Marry me" chicken pasta
35 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Creamy potato mash
30 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
No fail mash potato
20 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min