Portuguese bread

4.7 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 portions

Składniki

  • water
    550 g
  • baker's flour plus extra to dust
    720 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • sea salt
    2 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 475.2 mg
Białko 11 g
Kalorie 1366.2 kJ / 326.5 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 65.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...