![Sour cream and chicken enchiladas Sour cream and chicken enchiladas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/32FD6D84-FC9D-45AC-9673-EB700D3F032C/Derivates/223E5D0E-9306-4552-ACA6-6708E3148355.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g water
- 3 skinless chicken breast fillets (approx. 800 g), cut into strips (5 x 1 cm)
- olive oil, for greasing
- 200 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- ¼ red onion
- ½ tomato
- ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pitted black olives, sliced
- 250 g sour cream
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 10 tortillas
- 400 g canned chopped tomatoes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2319 kJ / 552 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 33.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.2 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 801.1 mg
Alternatywne przepisy
Spiced lamb pie
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Sticky sesame chicken
40min
LCHF chicken Kyivs
40min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Chicken picadillo cups
40min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Chorizo and chicken pasta
50min
Mexican stack
45min