Urządzenia i Akcesoria
Sour cream and chicken enchiladas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
water700 g
-
skinless chicken breast fillets (approx. 800 g), cut into strips (5 x 1 cm)3
-
olive oil for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves2
-
red onion¼
-
tomato½
-
red capsicum deseeded and cut into pieces½
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
pitted black olives sliced70 g
-
sour cream250 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
tortillas10
-
canned chopped tomatoes400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
801.1 mg
Białko
43 g
Kalorie
2319 kJ /
552 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken and pesto risoni
35 min