Beef and mushroom stroganoff
TM6

Beef and mushroom stroganoff

4.6 (655 ocen)

Składniki

  • 300 - 500 g Savoy cabbage, leaves finely shredded
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 200 g brown onion, cut into wedges ( approx. 4cm)
  • 30 g oil
  • 350 g beef fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)
  • 350 g button mushrooms, cut into quarters
  • 50 g tomato paste
  • 100 g white wine
  • 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp ground paprika
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 pinch ground cayenne pepper, to taste
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 100 g sour cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1483.4 kJ / 353.2 kcal
Białko
25.1 g
Węglowodany
7.8 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Błonnik
6.8 g
Sód
463.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy