
Urządzenia i Akcesoria
Beef and mushroom stroganoff
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Savoy cabbage leaves finely shredded300 - 500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into wedges ( approx. 4cm)200 g
-
oil30 g
-
beef fillet steak cut into strips (6 x 1 cm)350 g
-
button mushrooms cut into quarters350 g
-
tomato paste50 g
-
white wine100 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground paprika1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground cayenne pepper to taste1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
sour cream100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
353.2 kcal /
1483.4 kJ
Białko
25.1 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
7.8 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Sód
463.8 mg