Urządzenia i Akcesoria
Beef and mushroom stroganoff
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Savoy cabbage leaves finely shredded300 - 500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into wedges ( approx. 4cm)200 g
-
oil30 g
-
beef fillet steak cut into strips (6 x 1 cm)350 g
-
button mushrooms cut into quarters350 g
-
tomato paste50 g
-
white wine100 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground paprika1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground cayenne pepper to taste1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
sour cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
463.8 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
1483.4 kJ /
353.2 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Chinese-style chicken
25 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min