Urządzenia i Akcesoria
家常豆腐
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
油 煎制用适量
-
老豆腐 切约2.5厘米三角形厚片350 克
-
油20 克
-
葱 切段2 根
-
蒜头 切片2 瓣
-
老抽5 克
-
生抽20 克
-
青椒 切三角块70 克
-
新鲜黑木耳70 克
-
糖5 克
-
水50 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
682 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1760 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
34.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常豆腐料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny