家常豆腐

家常豆腐

4.6 27 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 煎制用
    适量
  • 老豆腐 切约2.5厘米三角形厚片
    350 克
  • 20 克
  • 切段
    2 根
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 老抽
    5 克
  • 生抽
    20 克
  • 青椒 切三角块
    70 克
  • 新鲜黑木耳
    70 克
  • 5 克
  • 50 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 682 mg
Białko 17.7 g
Kalorie 1760 kJ / 421 kcal
Tłuszcz 34.4 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 13.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...