Urządzenia i Akcesoria
咖喱杂蔬鸡肉炒饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
红甜椒 切1厘米小丁100 克
-
新鲜豌豆仁100 克
-
玉米粒100 克
-
鸡胸肉 切1厘米小丁150 克
-
葱 切末10 克
-
生抽 选薄盐生抽10 克
-
油10 克
-
料酒5 克
-
白米饭 隔夜的200 克
-
咖喱粉 (约1茶匙)3 克
-
盐 (约½茶匙),选低钠盐3 克
-
松仁 提前烤香30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
794 mg
Białko
25.4 g
Kalorie
1920.5 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny