炒鸡肉条

炒鸡肉条

4.5 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱

Składniki

  • 橄榄油
    20 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
    250 克
  • 盐 (opcjonalnie)
    2 - 3 小撮
  • 黑胡椒粉 (opcjonalnie)
    2 - 3 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食谱

Sód 599.8 mg
Białko 46 g
Kalorie 2001.6 kJ / 476.6 kcal
Tłuszcz 32.6 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...