排骨炖酸菜

排骨炖酸菜

4.3 27 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 切丝
    10 克
  • 花椒粉 (opcjonalnie) 或自制花椒粉
    1 茶匙
  • 猪肋排 切块
    200 克
  • 料酒
    10 克
  • 酱油
    15 克
  • 中式酸菜 选着东北酸菜,切小块
    300 克
  • 500 克
  • 切成葱花
    2 支
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.7 g
Kalorie 663 kJ / 148 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...