Urządzenia i Akcesoria
排骨炖酸菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
花椒粉 (opcjonalnie) 或自制花椒粉1 茶匙
-
猪肋排 切块200 克
-
料酒10 克
-
酱油15 克
-
中式酸菜 选着东北酸菜,切小块300 克
-
水500 克
-
葱 切成葱花2 支
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.7 g
Kalorie
663 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny