台式古早味卤鸡脚

台式古早味卤鸡脚

3.4 23 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 人份

Składniki

  • 鸡爪
    500 克
  • 30 克
  • 蒜头 带皮用刀背拍扁
    100 克
  • 20 克
  • 新鲜小米椒
    2 - 5 支
  • 切厚片
    30 克
  • 1300 克
  • 生抽
    50 克
  • 老抽
    20 克
  • 30 克
  • 米酒
    100 克
  • 白胡椒粉 (约¼茶匙)
    1 克
  • 20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 568.9 mg
Białko 24.9 g
Kalorie 1226 kJ / 293.3 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...