Urządzenia i Akcesoria
台式古早味卤鸡脚
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 人份
Składniki
-
鸡爪500 克
-
油30 克
-
蒜头 带皮用刀背拍扁100 克
-
葱20 克
-
新鲜小米椒2 - 5 支
-
姜 切厚片30 克
-
水1300 克
-
生抽50 克
-
老抽20 克
-
糖30 克
-
米酒100 克
-
白胡椒粉 (约¼茶匙)1 克
-
盐20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
568.9 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
1226 kJ /
293.3 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日卤味
10 Przepisów
Chiny
Chiny