Urządzenia i Akcesoria
板栗烧鸡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
姜 切片10 克
-
八角2 个
-
花椒粉 (opcjonalnie) 或自制花椒粉1 茶匙
-
油10 克
-
鸡 切大块(5厘米)500 克
-
去壳熟栗子肉300 克
-
老抽10 克
-
生抽30 克
-
盐½ 茶匙
-
糖10 克
-
水200 克
-
葱 切段,装饰用2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
28.1 g
Kalorie
625 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
39.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬日暖食
10 Przepisów
Chiny
Chiny
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny