板栗烧鸡

板栗烧鸡

4.2 53 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 切片
    10 克
  • 八角
    2 个
  • 花椒粉 (opcjonalnie) 或自制花椒粉
    1 茶匙
  • 10 克
  • 切大块(5厘米)
    500 克
  • 去壳熟栗子肉
    300 克
  • 老抽
    10 克
  • 生抽
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 10 克
  • 200 克
  • 切段,装饰用
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 28.1 g
Kalorie 625 kJ / 149 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 39.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...