Urządzenia i Akcesoria
高纤根茎蔬菜咖喱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
水300 克
-
莲藕 切块100 克
-
胡萝卜 切块100 克
-
洋葱 切块50 克
-
南瓜 带皮切块120 克
-
日式咖喱块40 克
-
熟鹌鹑蛋10 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
944 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1071.8 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny