菠菜炒金针菇

菠菜炒金针菇

4.7 16 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 人份

Składniki

  • 蒜头
    2 瓣
  • 25 克
  • 金针菇
    100 克
  • 5 克
  • 新鲜嫩菠菜
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1114.3 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 740 kJ / 177 kcal
Tłuszcz 13.2 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...