羊肉炖腐竹

羊肉炖腐竹

4.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 切片
    10 克
  • 大葱 切段
    50 克
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    1 片
  • 羊肉 切块,选用羊腩排
    500 克
  • 500 克
  • 柱候酱
    30 克
  • 花生酱
    20 克
  • 腐乳
    20 克
  • 生抽
    20 克
  • 红腐乳汁
    20 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 腐竹 新鲜的,切段
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 725.5 mg
Białko 43.5 g
Kalorie 2645.2 kJ / 632.2 kcal
Tłuszcz 47.2 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 13.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...