Urządzenia i Akcesoria
羊肉炖腐竹
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
姜 切片10 克
-
大葱 切段50 克
-
八角1 颗
-
香叶1 片
-
羊肉 切块,选用羊腩排500 克
-
水500 克
-
柱候酱30 克
-
花生酱20 克
-
腐乳20 克
-
生抽20 克
-
红腐乳汁20 克
-
白砂糖5 克
-
腐竹 新鲜的,切段150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
725.5 mg
Białko
43.5 g
Kalorie
2645.2 kJ /
632.2 kcal
Tłuszcz
47.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny