Urządzenia i Akcesoria
鱼香肉末茄子浇头
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
蒜头3 瓣
-
油55 克
-
姜5 克
-
蒜蓉辣椒酱30 克
-
新鲜小米椒 切丁3 根
-
猪肉肉糜150 克
-
料酒10 克
-
茄子 切2×5厘米长条280 克
-
糖10 克
-
蚝油10 克
-
生抽10 克
-
老抽10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水20
-
香醋15 克
-
青甜椒 切丁20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1572.3 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
2891 kJ /
691 kcal
Tłuszcz
57.9 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常盖浇饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny