肉饼

肉饼

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 片

Składniki

肉饼
  • 黄皮洋葱
    100 克
  • 蒜瓣
    20 克
  • 新鲜欧芹
    3 小支
  • 牛肉碎 90%瘦肉
    900 克
  • 2 个
  • 番茄酱
    50 克
  • 面包粉
    100 克
  • 牛奶
    80 克
  • 适量调味
    1 茶匙
  • 干意大利香草
    2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 伍斯特郡酱
    1 汤匙
  • 牛肉粉
    1 ½ 茶匙
  • 红辣椒粉
    ½ 茶匙
酱汁
  • 番茄酱
    180 克
  • 红糖
    35 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 蒜粉
    1 茶匙
  • 洋葱粉
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 适量调味
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 655 mg
Białko 23 g
Kalorie 920 kJ / 220 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...