Lomo a la sal con mayonesa de ajo negro

Lomo a la sal con mayonesa de ajo negro

4.2 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 raciones

Składniki

Lomo a la sal
  • 1000 g de lomo de cerdo en una pieza
  • 2 cucharadas de aceite de oliva
  • 2 cucharadas de hierbas provenzales secas
  • 1 cucharada de pimentón
  • 1000 g de sal gorda
  • 1 ramita de romero fresco
  • 1 ramita de tomillo fresco
  • 750 g de agua
Mayonesa de ajo negro
  • 250 g de aceite de girasol
  • 1 huevo
  • 10 g de zumo de limón
  • 35 g de dientes de ajo negro
  • 1 cucharadita de sal

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 573 kcal / 2400 kJ
Białko 25.9 g
Tłuszcz 51.1 g
Węglowodany 2.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 48813.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...