Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de patatas en trozos de 5 cm
- 1200 g de agua
- 6 cucharaditas de aceite de oliva
- 300 g de caldo de carne
- 4 huevos (envueltos en film transparente)
- 1 cucharada de miel
- 4 cucharadas de mostaza de Dijon
- 1 tallo de apio en rodajas finas
- 1 - 2 pepinillos en vinagre en dados pequeños
- 4 - 6 tallos de cebollino fresco picados
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 pellizcos de pimentón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 34.3 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 504.9 mg
Alternatywne przepisy
Valencoctail
1 godz. 30 min
Masa de pan básica
1h
Limonada
5min
Pasta con guisantes y muffins de fruta
1h
Tortilla de patata al vapor con cebolla dorada
1 godz. 30 min
Ensalada de patatas con vinagreta de hierbas
45 min
Dientes de ajo (Pelar)
5min
Lasaña 3.0
1 godz. 30 min
Gratinado de patata
1 godz. 10 min
Espuma de fresas
5min
Arroz blanco rehogado al limón
45 min
Tortilla de patata
45 min