Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de judías blancas secas
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 57.5 g
- Sód
- 1260 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas guisadas con verduras
2ωρ. 50 λεπτ.
Cocción de alubias
9 godz. 20 min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20 min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14 godz. 55 min
Alubias en cocción lenta TM6
14h 40min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 godz. 25 min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 godz. 30 min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40min
Cocción de garbanzos
9 godz. 40 min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14h 40min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14sa 30 dk