Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de judías blancas secas
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 57.5 g
- Sód
- 1260 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30 min
Alubias en cocción lenta TM6
14 Std. 40 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5sa 30 dk
Cocción de garbanzos
9 godz. 40 min
Preparaciones básicas judías blancas (Batch cooking)
14 Std. 45 Min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14 Std. 40 Min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Cocción de alubias
9h 20min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55 min
Cebolla dorada (200 g)
20 min