Wersje kompatybilne
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3833 kJ / 916 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 10.7 g
- Sód
- 1782 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min