Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder750 g
-
shallots whole or halved vertically to fit in feeder500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
garlic cloves5
-
unsalted butter diced40 g
-
fresh thyme leaves2 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 350 g each)2
Port Shallot Sauce
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced15 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
ruby port70 g
-
½ heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1782 mg
Białko
59 g
Kalorie
3833 kJ /
916 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Roasted Chicken with Vegetables
1 godz. 45 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min